2019年3月21日 星期四

The Art of Dauntless 不屈不撓藝術設定集

Hardcover: 160 頁
出版商: Dark Horse Books (2019年3月12日)
ISBN-13: 978-1506712093
產品尺寸: 22.4 x 1.9 x 28.6 cm
購買請點我【 博客來書店
▲(從本站連接至博客來購買商品,ART書櫃將得到回饋金,幫助我挖更多坑。謝謝XD)
◆注意,如果有瀏覽器有安裝檔廣告的程式 連接AP 有可能失效




●本書特色
Master the hunt and forge your legend!
Dauntless is a fresh take on the action-RPG genre, developed by industry veterans from Riot Games, BioWare, and other acclaimed studios. After a cataclysmic event, mankind survives in a harsh, yet majestic world of floating islands. Ferocious beasts known as Behemoths now stalk the earth. You are a Slayer, an elite warrior who risks life and limb hunting the Behemoth threat. On your journey, you’ll forge an extraordinary arsenal of weapons and gear to overcome formidable challenges threatening our survival. Now, you have a unique opportunity to witness the creation of this magnificent epic like never before.

Dark Horse Books and Phoenix Labs are thrilled to present the most intimate look at the development of the game with The Art of Dauntless, a meticulously curated tome full of hundreds of pieces of concept art each paired with exclusive commentary from the team that created it. You won’t want to miss this unique opportunity to experience the Shattered Isles in a whole new way!


Pcdiy
美式風格魔物獵人《Dauntless》
《Dauntless》是一款美式卡通風格動作RPG遊戲,由前《英雄聯盟》開發者組成的Phonix Labs開發商所研發。
玩家在遊戲中將扮演「殺手」(Slayer),在不同的地形和環境中,持續狩獵這些被稱為「Behemoths」的龐然大物,從其身上掉落的物品製作專精裝備,提升特定屬性的傷害和防禦,繼續挑戰更菁英(Dire)或是英雄(Heroic)等級魔物。 


《不屈不撓》是由曾在 BioWare、Riot Games、Capcom 等遊戲公司參與研發的資深遊戲設計師組成的獨立研發工作室鳳凰研究室研發,研發成員包括前《英雄聯盟》資深製作人 Jesse Houston、Riot 前特殊專案副總 Sean Bender、前《英雄聯盟》資深研發總監 Robin Mayne、前 BioWare 資深動畫設計師 Greg Lidstone 等。鳳凰工作室表示,隨著《風暴降臨》即將改版,研發團隊正逐步將玩家對遊戲的意見落實在遊戲中。

Dauntless 的背景故事設定於一個幻想虛境裏頭, 因一個大變動世界被撕裂成許多個部分。 所有的人類需要對抗史前巨獸並且獵殺它們得以生存下去。 玩家扮演獵人的角色來獵殺這些史前巨物並且利用其身上的材料來打造更強大的武器。  在獵殺時, 這遊戲是以第三人視角及動作來遊玩. 玩家們得利用遊戲內獨特的連擊絕技來對抗這些生物。 當然在獵殺的過程中玩家需要注意自己的體力以及血量。 這些任務可能會花費20分鐘左右.玩家也可以選擇單機遊玩或著跟其他3位朋友一起組隊進行獵殺。


▼黑書評
2018由鳳凰工作室出品的線上遊戲
個人覺得藝術風格有點像日本的魔物獵人

設定集內容很豐富
怪物、人物、場景、武器、特效、物件
比例算平均~

▼目錄


















































沒有留言:

張貼留言